Trendy Product

Vorige Artikel 3 van 5 Volgende

LifeSmart Cololight LED Quantum 6 Light Wifi Smart Kit 6 stuks

€ 124,95 € 79,95 (inclusief 21% BTW)

Lifesmart Cololight Quantum Lamp is een soort atmosfeerlamp die willekeurige splitsing van vormen en willekeurige veranderingen van kleuren ondersteunt. Kwantum-energie is een levenslicht om met mensen om te gaan, traditionele lampen kunnen dergelijke creatieve manieren van spelen niet bieden.

Het kan op het bureaublad worden geplaatst of worden gebruikt als achtergrondmuur, plafond en andere decoraties.
Uniek geometrisch vormontwerp, niet alleen verlichting maar ook verfraait uw huis. Gemaakt van ABS en PC lampenkap materiaal maakt uniform doorschijnend licht. Kan worden geplaatst in de woonkamer, slaapkamers, studeerkamers, eetzalen, hotels, etc.

De set bevat 6 lichtmodules die u kunt ontwerpen en een andere set bevat 9 lichtmodules die meer mogelijkheden bieden. Met de onbeperkte verbinding van lichtmodules kunt u zelfs dynamischere vormen bouwen, zoals het liefdeshart, de kerstboom.

Stembediening: werkt met Amazon Alexa en Google Assistant; Onderzoek via APP: dimbare functie, automatisch AAN / UIT, geheugenfunctie (standaardinstelling van het systeem)

App-besturing: download de app 'Cololight' ondersteunt zowel iOS- als Android-systemen; verken meerdere functies via App

Dynamische effecten: tot 16 miljoen kleuren en dynamische effecten zijn ingesteld op de app

Komen met:
1 * basisstandaard
1 * Besturingsmodule
6 * Lichtmodules
Type lichtbron: LED
Voltage: 5V

© 2017 - 2020 iBought.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel