-17%

Vorige Artikel 5 van 7 Volgende

Kerstverlichting Warm Wit op Zonne-energie met Ingebouwde Accu 20 meter

€ 29,95 € 24,95 (inclusief BTW)

Kerstverlichting op zonne-energie met ingebouwde accu. Waterdicht, Duurzaam en Gemak. Ideaal alternatief voor bestaande verlichting in de Tuin.

  • Kan tot 6 uur in de avond werken bij voldoende zon/daglicht.  Tijdens donkere grijze dagen kan opladen lang duren!

  • Warm Wit

  • Waterproof/Waterdicht

  • Verschillende gebruikers modes

  • Inclusief grondpen met richtingsmontage tbv zon richting

  • 21-22 meter lengte 24,95, Er is iook een 10-12 meter versie beschikbaar

Solar-LED-lichtketting met 200 lampjes voor zomer en winter
Veel LED's voor een groots effect! 200 opvallende LED-lampjes, verdeeld over een 21 meter lange kabel, bieden ongekende decoratiemogelijkheden in de open lucht. Zelfs grotere planten en objecten kunnen moeiteloos worden omwikkeld en worden omgetoverd tot lichtobject. Dit lichtsnoer met warmwitte LED's is ideaal voor in de tuin, op het terras of op het balkon - daar is het bijbehorende zonnepaneel ook optimaal in de zon te plaatsen. Vanaf het zonnepaneel met ingebouwde accu en grondspies loopt een twee meter lange kabel naar de eerste LED. Dankzij dit bereik plaatst u de module eenvoudig waar u wilt, bijvoorbeeld op het gazon, in een plantenbak of bloempot.

Zonnepaneel met hoge lichtopname
Door het formaat en het hoge rendement van het amorfe zonnepaneel maakt deze optimaal gebruik van het invallende zonlicht. Daarom werkt dit lichtsnoer zelfs in de winter nog betrouwbaar (alleen de verlichtingsduur kan korter uitvallen dan in de zomer). Dit maakt deze premium lichtketting bijvoorbeeld ook ideaal als kerstdecoratie in de tuin!

Continue verlichting of knipperend licht optioneel
Met de schakelaar op het zonnepaneel wisselt u tussen de continue en knipperende verlichting. U kunt dus per seizoen en gelegenheid bepalen welke verlichtingsmodus het beste past.

Automatisch in- en uitschakelen
Gedurende de dag wordt de onder het zonnepaneel ingebouwde NiMH oplaadbare batterij opgeladen door het zonlicht. Wanneer de schemering dan intreedt, zorgt de elektronica er automatisch voor dat de 200 LED's worden ingeschakeld.
Bij een volledig opgeladen oplaadbare batterij bedraagt de verlichtingsduur tot wel 10 uur. Zodra het 's morgens licht wordt of als de oplaadbare batterij leeg is, schakelt het lichtsnoer automatisch uit. Na zonsopkomst begint de laadcyclus opnieuw.

© 2017 - 2022 iBought.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel