-33%

Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Elektronische PH en Chloor meter voor zwembaden, jacuzzi's en hottubs

€ 59,95 € 39,95

Elektronische PH en Chloor meter voor zwembaden, Jacuzzi, spa en hottub

Met deze elektronische chloor en PH meter kunt u gemakkelijk en snel de PH en Chloor waarde van uw zwem of badwater meten.

Via de gemakkelijke bediening kunt u in een handomdraai uw metingen verrichten en worden de dure teststrips overbodig. U bespaart kosten door 1 maal aanschaf van deze zwembad PH en Chloormeter.

Behandel het water regelmatig en wacht niet tot het te laat is. hierdoor bespaar u een hoop tijd en chemicalien.

Elektronisch meten is accurater, betrouwbaarder en veel sneller.

Let op: Voor de eerste chloormeting moet eerst een referentiepunt gemeten worden met een conventionele chloortestset. Hiermee calibreert u het apparaat op een bepaald referentie-niveau. Dit geldt alleen voor de chloor meting.  Voor de PH meting is dit niet nodig.

Na referentie bepaling is het simpel en eenvoudig af te lezen hoe de waterkwaliteit ervoor staat!

Technische gegevens:
Chloorschaal: 1,2 tot 1,7 ppm - pH-schaal: 7,2 tot 7,8 ppm.
Stroomvoorziening: 1 x AA batterij (niet meegeleverd)
Kabellengte: 120 cm
Afmetingen: 18 x 12 x 5 cm

 

Zwembad tester

Met een zwembad tester kun je het zwembadwater testen en controleer je de kwaliteit ervan. Meet bijvoorbeeld de actuele pH- en chloorwaarde. Ook de alkaliteit van het water test je snel en vakkundig met een testset. Zwembad teststrips, tabletten en/of digitale zwembad testers zijn cruciaal voor het handhaven van een goede waterbalans. Een goede waterbalans zorgt op zijn beurt weer voor schoon, helder en hygiënisch water. Water test strips of tabletten zijn er in zowel handmatige uitvoeringen als in navullingen voor digitale uitvoeringen. Wil je een ultieme testervaring met alle gemakken van dien? Dan kun je ook kiezen voor een tester met sensoren. Je hebt dan geen navulverpakkingen meer nodig. De tester drijft in het water, of je laat teststrips of tabletten oplossen in een beetje zwembadwater.

Waarom een zwembad tester?

Schoon en helder zwemwater valt of staat bij een goede waterbalans. Dit betekent dat o.a. de pH- en chloorwaarde op orde zijn en dat het water vrij is van vuildeeltjes. Met een zwembad tester controleer je de waterbalans. Afhankelijk van het resultaat kun je vervolgens chemicaliën toevoegen om de waterbalans op orde te brengen of te houden.

Hoe vaak moet ik het zwembadwater testen?

Dit is erg afhankelijk van het gebruik en het weer. Bij veel zonlicht en intensief gebruik adviseren wij het water dagelijks te testen. Bij normaal gebruik is 2 keer per week voldoende om de waterhuishouding op orde te houden. Wanneer het zwembad is afgedekt en er niet wordt gezwommen (bijvoorbeeld in de winter), dan kun je je water testen wanneer je weer gebruik gaat maken van het zwembad.

© 2017 - 2022 iBought.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel