Natuurlijke Ethirische Essentiele Olie pakket; Ideaal voor gebruik in de ibought Olie Aroma Diffuser of Olie Aroma Vernevelaar

 

Of gebruik de olie op de wolballen voor uw wasdroger.

Dit prachtige pakket is samengesteld met de 6 beste oliën van dit moment

Zeer geschikt voor de eerste kennismaking met aromatherapie en de verschillende basisgeuren. Verpakt in een giftbox en erg leuk om iemand cadeau te doen of om gewoon lekker zelf te gebruiken.

Al in de oude beschavingen van Egypte, India en China kende men de kracht van essentiële oliën. Deze lichte vluchtige oliën bevatten de aromatische bestanddelen uit bloemen en bladeren van bepaalde planten. De soms indringende geuren hebben invloed op je stemming, op de geestelijke veerkracht en brengen een prettige sfeer in huis.
Bijzonder aan essentiële oliën is dat ze op allerlei manieren te gebruiken zijn. Op een manier die je zelf plezierig vindt. Bijvoorbeeld in een warm bad, als bestanddeel van huid-, of massage-olie, in een aromalampje waardoor de aroma's in de lucht komen.

100% pure naturel essentiele olie. Let op: natuurlijke essentiele olie is zeer geconcentreerd. Gebruik het met beleid en uitsluitend verdund in een verdamper.

Het geurpakket bestaat uit 6 glazen flesjes met handige sluitdop en druppelverdeler

Geuren in het pakket:

- Sweet Orange / Sinaasappel

- Tea Tree

- Lavendel 

- Eucalyptus

- Pepermunt

- Lemongras / Citroen

Per flesje zit 10 ml aan aromatische olie. Dit is voldoende voor ongeveer 150 druppels. 2 tot 5 druppels per keer is genoeg voor de hele dag. Dit pakket geeft dus 900 druppels in totaal en zou in theorie genoeg zijn voor 1 jaar heerlijke aromatherapie in uw leefomgeving.

 

© 2017 - 2020 iBought.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel