-40%

Artikel 5 van 7

Smart Garden Large + Hydroponic Systeem Click & Grow

€ 99,95 € 59,95 (inclusief BTW)

Smart Garden Large met Hydroponic Systeem

Handig wanneer je geen tuin hebt of voor het kweken binnenshuis van talrijke kruiden en planten, gedurende het hele jaar door, inclusief de koude en sombere winterdagen.

Het waterreservoir bevat genoeg water voor een maand, waarbij je ook met gerust gemoed er even op uit kan trekken gedurende enkele weken, zonder dat je plantjes uitdrogen én waarbij ze verder blijven groeien.

Plug and play: Stekker in het stopcontact, reservoir met water vullen, en de Smart Garden doet de rest van het werk.

Origineel en leuk cadeau voor de eindejaarsfeesten, verjaardagen, moeder- en vaderdag of om jezelf te verwennen op verse kruiden zonder chemische stoffen of onkruidbestrijders.

Met de Click & Grow Smart Garden is het kweken van een eigen moestuin voor iedereen weggelegd. Het Click & Grow systeem werkt namelijk volledig automatisch. Plaats de stekker in het stopcontact en vul het waterreservoir met water. De planten krijgen zo precies de juiste hoeveelheid water toegediend. In het water voeg je voedingsstoffen toe voor de planten. Deze combinatie maakt dat de planten zullen ´groeien als kool´. Er is nog een voordeel: als het water bijna op is, gaat de LED lamp knipperen. Ook hier hoef je zelf dus niet meer aan te denken.

  • 5 liter waterinhoud tank

  • 50 cm lang

  • 15 cm breed

zonder groeilicht (zie link voor assortiment)

Proefzakjes Voedingsstoffen voor planten zijn niet bijgesloten ivm invoerbeperkingen

Let´s Grow!

© 2017 - 2024 iBought.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel