Sorteer op

Ibought biedt u de 4 nieuwste 2020 modellen broedmachines. Voor elke hobbyist wat wils

Perfect voor het uitbroeden van kippeneieren, kwarteleitjes, eendeneieren, reptieleneieren. De modellen hebben de nieuwste functionaliteiten en noviteiten om goede uitkomsten te garanderen en zijn energiebesparend ten opzichte van de voorgaande (gele) modellenreeks. 

Wij bieden deze machines aan om te ondersteunen bij het uitbroeden van eieren als de kip of vogels of reptielen zelf geen eieren uitbroedt. Dit is wat ons betreft hobbymatig met zorg voor dier welzijn. Kuikens uitbroeden voor puur entertainment ondersteunen wij niet!

De broedmachines worden gratis verzonden in Nederland en Belgie.

  1. 9 eieren broedmachine EW9

  2. Broedmachine Smart & Flexibel Medium Ei Capaciteit: 12 kippen/4 ganzen/9 eenden /24 duiven/35 kwartel  EW9-12 met schouwlamp

  3. Broedmachine Smart & Flexibel Groot Ei Capaciteit: 36 kippen/12 ganzen/25 eenden /56 duiven/80 kwartel  EW 36 met schouwlamp
  4. 24 eieren broedmachine  EW9-24A

Onze 24 eieren broedmachine is zeer succesvol gebruikt in het RTL4 Programma " Helemaal het Einde" door fam de Weyer.

Ook bieden we een grotere varianten voor meerdere eieren. Precies voldoende voor de hobbyist.

We bieden een model voor 9 eitjes, leuk voor op school, een studieproject of kinderdagverblijf. Super eenvoudig, energiezuining en je kan het proces eenvoudig dagelijks bijhouden. De eieren moet je zelf af en toe keren maar voor de rest is het een ontzettend leuk apparaat. De modellen hebben allemaal specifieke eigenschappen.

Wil je geen omkijken naar vochtigheid de machine willen kunnen gebruiken vooor meerdere soorten eieren dan kies je voor het nieuwste modellen Smart&Flexibel. Capaciteit is afhankelijk van de grootte van de eieren. Een beetje water in machine en de nieuwste technieken zorgen voor een zorgeloos broedproces. De automatische keerfunctie shuift daarbij over de bodem en op de machine zit een zeer goede schouwlamp. Gewoon Smart en Gemak!

Kies een Broedmachine met capaciteit die bij je past!

© 2017 - 2020 iBought.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel