artikelen per pagina
Sorteer op
    1 - 9 van 14 resultaten
  • 1
  • 2

iBought introduceert nieuwe betaalbare modellen LED groeilampen van het merk Bridgelux.

LET OP! NU ook ACTIE modellen zonder stekker voor de doe het zelver...met hoge kortingen!

Deze lampen zijn uitstekend geschikt voor de hobbykwekers onder ons. Full Spectrum lichtfrequentie zorgt voor betere groei, mooiere en rijkere bloei en hoge opbrengsten van bloemen en vruchten. Energie Klasse A+++
Geen actieve ventilatie, geheel geluidloos! Extra slank (slechts 2,5 cm) en licht model om eenvoudig op te hangen met bijgeleverd materiaal. De kweeklampen zijn zeer aantrekkelijk geprijds in relatie tot de lichtopbrengst en het lage energieverbruik door toepassing van de nieuwste LED technologie. De lampen hebben een aluminium case, zijn waterproof en hebben geen koeling nodig. De lampen zelf geven wel enige warmte af (maximaal 64 graden, afhankelijk van de omgevingstemperatuur), maar dit is een bijkomend voordeel in een groeiomgeving. De automatische temperatuurcontrole is wordt geregeld via de ingebouwde intelligente chip.

Het Full Spectrum lichtfrequentie zorgt voor betere groei, mooiere en rijkere bloei en hoge opbrengsten van bloemen, planten en vruchten.

  1. Maak zelf een keuze voor het gewenste kleurspectrum (imitatie zonlicht en full spectrum)
  2. Maak zelf een keuze, Complete Lamp met behuizing of fitting E27

Golflengte: 380 ~ 800nm  (WIT zonlicht imitatie)

Golflengte: 560 ~ 780nm (Full Spectrum Paars (rood/blauw)

150W staat gelijk aan 300W (eerste generatie LED), Verbruik 50/55Watt (Groei+ Bloei)

300W staat gelijk aan 600W (eerste generatie LED), Verbruik 90/100Watt (Groei+ Bloei)

450W staat gelijk aan 900W (eerste generatie LED), Verbruik 140/500Watt (Groei + extra ratio Rood) dit model lamp heeft een extra hoge rood ratio voor extra Bloei

Onze bloeilampen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd in relatie tot de lichtopbrengst en het energiegebruik door het gebruik van de nieuwste LED techniek in combinatie met chips en COB's van het kwaliteitsmerk:´Bridgelux'.

De lampen zijn zeer energiezuinig en hebben een aluminium case, zijn waterbestendig, hebben geen seperate koeling nodig en zijn daardoor ook uitermate geschikt voor kleinere ruimten.

Voorzien van een CE keurmerk (goedgekeurd conform de Europese norm).

iBought is de enige leverancier in Nederland van deze lampen en kunnen deze lampen in grote getalen direct uit voorraad leveren. Nergens vindt u full-spectrum kweeklampen voor deze lage prijzen!   Let's GROW!

 

© 2017 - 2024 iBought.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel