Sorteer op

Gezondheid en preventie ervan is het grootste goed. Maar ook het meter van je sportieve prestaties. iBought heeft hiervoor de juiste oplossing!

Start met het monitoren van de gezondheid van jezelf en je familie. Met deze vinger pulse oximeter heb je snel en betrouwbaar de waardes van je zuurstofgehalte (SPO2) en hartslag (BPM). Het apparaat geeft altijd nauwkeurig en real time gegevens weer. Binnen enkele seconde zijn de waardes zichtbaar op het compacte OLED-scherm van de saturatiemeter.

Meten was nog nooit zo simpel. Met een saturatiemeter ben je in staat om nauwkeurig en snel het zuurstofgehalte in het bloed te meten. Door middel van infrarood licht en een sensor wordt je zuurstofwaarde gemeten. Met deze saturatiemeter meet je eenvoudig, pijnloos en snel je zuurstofsaturatie (SpO2) én je hartfrequentie. Door het kleine formaat is het ook mogelijk om de saturatiemeter mee te nemen of bij je te dragen tijdens het sporten. De saturatiemeter blijft prima functioneren ook onder andere weersomstandigheden en grotere hoogtes die je treft tijdens het skiën, mountainbiken of wandelen. De saturatiemeter is voorzien van een zachte rubberen binnenkant waardoor het meten comfortabel is. Bovendien lees je eenvoudig alle waarden af van het helder verlichte en roterende OLED-display.

Geschikt voor het hele gezin

Start met het verzorgen van de gezondheid van jezelf en je familie.

Met deze vinger zuurstofmeter kan op elk gewenst moment je zuurstofgehalte en hartslag gemeten worden. De oximeter kan veilig thuis gebruikt worden voor je hele familie. Zorg goed voor elkaar en grijp op tijd in wanneer de waardes niet goed zijn.

Licht in gewicht en duurzaam

De vinger saturatiemeter is licht in gewicht en neemt niet veel plaats in beslag. Daardoor is het makkelijk op te bergen en mee te nemen. De saturatiemeter is een onmisbaar item voor iedereen die graag zelf zijn of haar gezondheid wilt monitoren. Na gebruik schakelt het apparaat zich automatisch uit, op deze manier blijft het stroomgebruik nihil.

Pluspunten

✅ Saturatiemeter meet de zuurstofverzadiging van het bloed (SpO2%) en hartslagfrequentie

✅ Nauwkeurige meting

✅ Roterend display (ergonomisch)

✅ Schakelt automatisch uit

✅ Duurzaam

✅ Makkelijk in gebruik

✅ Licht gewicht

✅ Compact design

✅ OLED-display

✅ Hangkoordje

© 2017 - 2024 iBought.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel