Sorteer op

Distilleerapparaat Distilleerketel AquaStill 4L RVS 304 waterdistilleerder Smartstill Waterdistilleer Apparaat

Het destilleren van water, alcohol maken van wijn, het maken van ethirische olie maken, is nog nooit zo eenvoudig geweest met deze volautomatische destilleerder, oftewel Aquastill. Onze klantenreviews geven uitsluitend positieve beoordelingen over dit apparaat. De temperatuur is op de graad nauwkeurig instelbaar via de digitale display. De AquaStill is geheel in RVS304 uitgevoerd, kwalitatief zeer hoogwaardig. Een bijkomend voordeel is dat het apparaat een glazen kan heeft met een inhoud van 4 liter (vele andere modellen hebben een kunststof kan). Het apparaat is CE gekeurd (conform Europese normen)

Destilleren en Distilleren is nog nooit zo eenvoudig geweest met het volautomatische destilleer distilleer apparaat oftwel AquaStill ® of Smartstill. Onze klantenreviews geven uitsluitend positieve beoordelingen over dit apparaat. Het meest snelle, compacte en handige destilleerapparaat van Nederland en Belgie.

Super Snel! De naam Smartstill zegt het al, super snelle distillatie door middel van de nieuwste technologie. Distilleer tot wel 24 liter per dag zonder enige moeite!

Plug and Go De Aquastill/Smartstill is een handig en apparaat dat stookt zonder dat je een wateraansluiting nodig hebt. Het apparaat koelt namelijk met lucht! Steek alleen de stekker in het stopcontact en de Smartstill begint met destilleren! Super easy toch?

Automatisch Zet de ketel aan, drink wat koffie en ondertussen doet de Aquastill/ Smartstill alles voor jou! De ketel schakelt automatisch weer uit als het klaar is met destilleren. De kind kan de was doen

Deze machine is voor de volgende toepassingen te gebruiken:

 1. Maken van gedestilleerd water of schoon drinkwater.

 2. Verdampen van oplosvloeistoffen (alcohol) tbv maken van etherische oliën.

 3. Het produceren van alcohol zonder ingewikkelde extra ketels (temperatuur regeling is hierbij noodzakelijk).

 4. Het maken van het zuiverste, kiemvrije water voor het aanlengen van likeuren, het destilleren van essentiële oliën, opstarten van gisten, vullen van een strijkijzer etc.

 5. Maken van colloïdaal zilver.

Het destilleren van water, alcohol maken van wijn, het maken van ethirische olie, maken, is nog nooit zo makkelijk geweest met deze volautomatische destilleerder. De temperatuur is op de graad nauwkeurig instelbaar via de digitale display. De AquaStill of Smartstill is geheel in RVS uitgevoerd, kwalitatief zeer hoogwaardig. Een bijkomend voordeel is dat het apparaat een glazen kan heeft met een inhoud van 4 liter (vele andere modellen hebben een kunststof kan). Het apparaat is CE gekeurd (conform Europese normen)

Eenvoudig in het gebruik door water in het apparaat gieten en het toestel aanzetten. De temperatuur kan digitaal ingesteld worden tussen 58°C en 108°C. Selecteer de geschikte temperatuur en wacht tot het destilleren voltooid is.
Om water te destilleren adviseren we om de temperatuur in te stellen op de maximale temperatuur van 108°C.

Inclusief feilloze temperatuur regeling en glazen opvangkan (geen kunststof!!)

Belangrijk! Sluit de destilleerder te allen tijde aan op een geaard stopcontact.

- 220V  / 750W

- inhoud: 4 liter

- gewicht: 3,5 kg

- dagelijkse capaciteit: 16/24 liter

- digitale bediening (temp. instelbaar vanaf 50 tot 108 graden)

- Behuizing en ketel uitgevoerd in RVS (SUS304)

- Glazen opvangkan

- Power off beveiliging bij 160 graden

- Afmetingen: breedte 20 cm hoogte 36 cm

- Nederlandstalige handleiding

- 6 maanden schriftelijke garantie

- Gratis verzenden

 

Toepassingen Aquastill & Smartstill:

 • Zeer geschikt voor thuisgebruik

 • Produceren van schoon drinkwater

 • Produceren van alcohol zonder ingewikkelde extra ketels

 • Maken van etherische olie

 • Maken van colloïdaal zilver 

 • Voor homeopathische middelen

 • Voor het zelf maken van cosmetica en verzorgingsproducten zoals geurwater, gezichtswater en etherische olieen

LET OP!  Dit model heeft een digitaal instelbare temperatuurregeling, waardoor deze ook uitstekend geschikt is voor het verdampen van alcohol voor maken van olie en het geleidelijk destilleren van wijn naar alcohol. Om olie te maken heb je alcohol (30,00 per liter) nodig welke vaak erg kostbaar is om deze te verdampen. Door eerst zelf de alcohol te produceren met suikerwater en gist (wijn) en daarna deze weer voor 60% terug te kunnen winnen onstaat een efficient proces en verdien je het apparaat snel terug.

 

© 2017 - 2024 iBought.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel