Sorteer op

De iBought Spin Pro Trimmer 16inch met transparante bovenkap is een Automatische Wiet Knipper ook wel Tumble Trimmer genoemd.

De SpinBowl trimmer doet het werk van 20 handen in letterlijk een handomdraai. Je kan diverse kruiden van blad ontdoen op een makkelijke manier.
De rubberen 'tongen' rollen het materiaal over het rooster van de machine, waarop het rvs mes aan de onderkant van het rooster het materiaal trimt tot de gewenste lengte.

iBought heeft deze machine in grote getalen ingekocht, vandaar deze messcherpe prijs (inclusief verzendkosten). Profiteer hiervan mee!!!

- maatvoering 16 inch = 40,64 cm doorsnede

- fluisterstil

- metalen overbrengingen, waardoor minder slijtage

- siliconen rubbers, eenvoudig schoon te houden

- transparante hard kunstof bovenkap voor een optimaal zicht

- RVS opvangbak

- RVS rooster voorzien van een siliconen rubberen rand

- 1 x rvs mes en 2 x 4-draads snijdraad inbegrepen

- Nederlandstalige handleiding

- kwalitatief zeer hoogwaardig product

Hoe werkt de ibought Spin Pro Trimmer?


De toppen worden in het afneembare mandje geplaatst. Wanneer je de deksel er vervolgens op plaatst, en aan de hendel draait, gaan de topjes over het rooster rollen, en worden daarbij lichtjes tegen het rooster aangedrukt. Onder het rooster bevindt zich een een ragfijn draadje dat snel gaat roteren, en de blaadjes afsnijdt, die onder het rooster uitsteken. Het draadje kan ofwel helemaal tegen het rooster aanlopen, voor een strak resultaat, danwel enkele mm onder het rooster voor een wat grover knipresultaat.

Hoe snel knipt de ibought Spin Pro Trimmer?


Met de Trimmer knip je tot 20 gram aan droog gewicht in 10 tot 20 seconden/15 tot 30 keer draaien. Het mandje is afneembaar, zodat je de geknipte toppen meteen op een droogrekje kan uitstorten.

Hoe weet je wanneer de toppen klaar zijn?


Je kunt een vast aantal keer draaien aan de hendel, of op een klokje kijken. Met minder toppen in het mandje hoef je minder lang te draaien. Probeer vooraf uit wat voor jou het beste werkt.

Is knippen met de ibought Spin Pro Trimmer slecht voor je toppen?


De Tumble Trimmer gaat zachtzinnig om met je toppen. De snelheid waarmee de toppen over het rooster rollen is minder dan de helft van de snelheid waarmee je aan het hendel draait. Doordat de toppen daarbij voortdurend tegen het rooster aangedrukt worden, zijn ze na 10 tot 15 rondgangen over het rooster al helemaal kort geknipt. Er is ook geen noemenswaardig verlies van kristallen of hars als je het eerst laten drogen . Schraap de uitgeharde hars na enkele dagen van de machine.

Is de ibought Spin Pro Trimmer veilig in gebruik?


De Tumble Trimmer is 100% veilig in gebruik. Het snij-element kan uitsluitend roteren in de gesloten toestand. Veiligheidsbrillen e.d. zijn dus niet nodig. Ook kunnen er geen loshangende kledingstukken of haarkapsels in het apparaat gezogen worden. Wel is het verstandig om handschoenen aan te doen als men bij het snijgedeelte in de buurt komt.

Voor welke wietsoorten is de Ibought Spin Pro Trimmer geschikt?


Wij zijn nog geen soorten tegengekomen die ongeschikt bleken te zijn. Zowel buiten- als binnenwiet is goed te knippen met de Tumble Trimmer.

Knipt de ibought Spin Pro Trimmer ook grote en kleine toppen?


Zowel grote als kleine toppen kunnen goed geknipt worden met de Tumble Trimmer. De afstand tussen de tralies van het rooster bedraagt slechts 6 mm. Van topjes die kleiner dan 6 mm zijn, blijft na het drogen weing over. Wij raden aan gewoon alles in de Tumble Trimmer te doen. Slechts een enkel piepklein topje zal dan in het knipafval terecht komen.

Moet je de toppen nog voor- of nabewerken?


De toppen hoeven alleen uit de planten geknipt te worden. De topjes worden kort en helemaal rondom geknipt. Er blijven zodoende geen bladsteeltjes of verborgen blaadjes achter.

Maakt de Tumble Trimmer lawaai?


De ibought Spin Pro Trimmer werkt fluisterstil, als het draadje los van het rooster beweegt. Door de afsluitende behuizing, en de trillingsdempende rubberen ring die het rooster omsluit is de Tumble Trimmer ook met het draadje tegen het rooster geluidsarm en kun je hem gerust midden in de nacht in een gehorige woning te gebruiken.

Wat kun je het beste doen met het knipafval?


De ibought Spin Pro Trimmer trimt net als de meeste andere knipmachines met hoge snelheid, waardoor de blaadjes grotendeels vermalen worden. De grote schutbladeren die direct uit de hoofdstengel groeien en weinig THC bevatten komen niet in het knipafval terecht, zodat het afval in de opvangbak van goede kwaliteit is. Pollineren is op zich nog wel mogelijk, maar wil je alles eruit halen, dan kun je er het beste wietolie of wietboter van maken.

Hoe vaak moet je de ibought Spin Pro Trimmer schoonmaken?


Je kunt minimaal een uur continu doorwerken met de Tumble Trimmer, voordat hij schoongemaakt moet worden. Met wat tissue papier en wasbenzine is het rooster snel te reinigen, en kun je meteen weer aan de slag. Na afloop kun je de behuizing ook nog met wat RVS reiniger schoonmaken, zodat hij er weer als nieuw uitziet.

© 2017 - 2024 iBought.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel