-20%

Artikel 7 van 7

Smart Garden Large + Groeilicht en Hydroponic Systeem Click & Grow

€ 99,95 € 79,95 (inclusief BTW)

Smart Garden Large + Groeilicht en Hydroponic Systeem Click & Grow

Handig wanneer je geen tuin hebt of voor het kweken binnenshuis van talrijke kruiden en planten, gans het jaar door, inclusief de koude en sombere winterdagen.

Dankzij de geïntegreerde LED-technologie, met zeer laag verbuik, heb je een automatische licht-cyclus van 16 uur belichting per dag.
Het zomert dus alle dagen in je keuken! ;)

Het waterreservoir bevat genoeg water voor een maand, waarbij je ook met gerust gemoed er ook even op uit kan trekken gedurende enkele weken, zonder dat je plantjes uitdrogen én waarbij ze verder blijven groeien.

Stekker in het stopcontact, reservoir met water vullen, en de Smart Garden doet de rest van het werk.

Origineel cadeau voor de eindejaarsfeesten, verjaardagen, moeder- en vaderdag of om jezelf te verwennen op verse kruiden zonder chemische stoffen of onkruidbestrijders.

Met de Click & Grow Smart Garden Large is het kweken van een eigen moestuin voor iedereen weggelegd. Het Click & Grow systeem werkt namelijk volledig automatisch. Plaats de stekker in het stopcontact en vul het waterreservoir met water. De planten krijgen zo precies de juiste hoeveelheid water toegediend. Ook worden de planten 16 uur per dag voorzien van de juiste hoeveelheid licht. Deze combinatie maakt dat de planten zullen ´groeien als kool´. Er worden diverse verlengstukken meegeleverd om de lamp elke keer precies op de juiste hoogte te plaatsen. Er is nog een voordeel: als het water bijna op is, gaat de LED lamp knipperen. Ook hier hoef je zelf dus niet meer aan te denken. 

5 liter waterinhoud tank

50 cm lang

15 cm breed

inclusief groeilicht

© 2017 - 2024 iBought.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel