Plug and Play Nieuw Model

Vorige Artikel 2 van 10 Volgende

Automatische Hokopener met Omhuizing en Deur – Plug & Play - Kippendeur Opener- Automatische Dierenluik Opener

Artikelnummer: ad006
€ 200,00 € 159,95 (inclusief BTW)

Automatische Kippendeur Complete Set met Omhuizing, Besturing en Deur - Automatische Hokopener met deur – Kippendeur Opener- Automatische Schuifluik opener. 

Het nieuwste model (NU INTRODUCTIE ACTIE); De eerste 10 sets voor 159,95 !!

Plug & Play Model met Volledige functionele Besturing met LCD-display voor gemakkelijk gebruik. Luxe LCD Besturing, Geheel opgebouwd in een mooie omhuizing en extra dwarsprofiel voor het deurtje. 4 schroeven monteren, instellen en openen/sluiten maar!

Onze modellen zijn in tegenstelling tot andere modellen waar er gekozen moet worden voor de functies altijd met de volgende functies; Lichtinstelling, Instelbare Timer en Handmatige bediening. Modellen op uitsluitend lichtinstelling zijn niet aan te raden ivm daglichtperiode in de zomer!

 • Bescherm je kippen en kuikens tegen nachtelijke roofdieren zoals vossen, marters, katten

 • Een automatische hokopener plaatsen gaat eenvoudig en snel en is 100% doeltreffend! Alternatieven kosten handen vol geld en tijd.

 • Kraait je haan je uit je bed? Wil je toch zo graag een haan maar je buren niet? Of wordt je zelf liever niet te vroeg uit je bed gekraaid? Met de juiste opener bepaal jij hoe laat je haan jou en je buren mag wakker maken.

 • Nooit meer door de gure wind en regen om het luikje te gaan openen of sluiten.

Een automatische kippendeur beschermt de kippen tegen roofdieren en ongenodigde gasten in het kippenhok. De automatische hokopener zorgt ervoor dat het nachthok van de kippen volledig wordt afgesloten in de avond en wordt geopend in de ochtend. Naast bescherming van de kippen biedt het automatische kippenluikje ook gemak voor de kippenliefhebber. Gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk te monteren, robuust en betrouwbaar.

Onze modellen zijn in tegenstelling tot andere modellen waar er gekozen moet worden voor de functies altijd met de volgende functies; Lichtinstelling, Instelbare Timer en Handmatige bediening. Met automatische hokopener kunt u uw kippenhok automatisch open en dicht laten gaan wanneer u dat wilt. Dit is mogelijk door of de timer, of de lichtsensor of een combinatie van beide. Genoeg instelmogelijkheden dus om het aan te passen naar uw situatie. De elektronica zit in een waterdichte behuizing. Het verschil in Basis en Premium is uitsluitend het eenvoudigere bedienbare LCD display.Modellen op uitsluitend lichtinstelling zijn niet aan te raden ivm daglichtperiode in de zomer!

 • Complete Set inclusief Besturing en Deur

 • Avond/Nacht Instelbare Lichtsensor, Opent en sluit via de timer en/of licht (LUX) sensor.

 • Gemakkelijk aan te passen licht (LUX) gevoeligheid, als u de lichtsensor gebruikt.

 • Inclusief Timer Unit Zelf in te stellen, Instelbare extra beveiligde timer voor licht (LUX) sensor – sluit het luik op de ingestelde tijd, ook als het nog licht is.

 • Handmatig openen & sluiten met één simpele druk op de knop.

 • Volledige functionele Besturing met LCD-display voor gemakkelijk gebruik

 • Inclusief Luxe Waterdichte Behuizing 31 cm, breed  40 cm hoog en 9 cm diep

 • Doorgang tussen geleiders en kastje boven is 26 cm breed en 25 cm hoog​ (deuropening)

 • Waarschuwing bij lage batterijspanning.​

 • De hokopener werkt op 4 AA batterijen (niet inbegrepen)

 • Geen ingewikkelde bedrading en kabels.

Lichtinstelling

De automatische deur kan zo worden ingesteld dat hij sluit bij zonsondergang en weer opent bij zonsopgang. Deze instelling volgt de seizoenen, zodat uw kippen veilig in hun hok zitten wanneer het donker wordt. En wanneer de dagen langer worden zorgt de automatische deur ervoor dat uw hennen uit hun hok kunnen, ook als u aan het genieten bent van een lui weekend.
De lichtinstelling is gebaseerd op een doordachte lichtsensor die automatische de deur opent en sluit op een specifiek en door u aan te passen lichtniveau. Een optionele vertraging kan worden ingesteld om de deur tot een uur na zonsopgang of -ondergang te laten openen, in overeenstemming met de routine van uw kippentoom. De lichtsensor heeft ‘ingebouwde intelligentie’ om tijdelijke verlichting, bijvoorbeeld van veiligheidsverlichting, te herkennen en negeren en zal zo alleen openen na lagere periode van verlichting, in te stellen door de gebruiker. Zo blijven uw kippen gegarandeerd en te allen tijde veilig en hoeft u zich er, in tegenstelling tot sommige andere automatische deuren, geen zorgen over te maken dat de deur in het midden van de nacht ongewenst opent.

Time en Manual instellingen

Een alternatieve manier om de automatische deur te laten functioneren is door gebruik te maken van de tijdinstelling. Hiermee kunt u een exact tijdstip instellen waarop de deur ’s ochtends opent en ’s avonds sluit. Het voordeel van deze instelling is dat u de volledige controle heeft over de omgeving van uw kippen en u de werking van de automatische deur zo kunt instellen dat deze overeenkomt met uw specifieke dagelijkse eisen. Het bedieningspaneel kan tevens manueel worden bediend om de deur op elk gewenst moment te openen en sluiten.

© 2017 - 2022 iBought.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel