-50%

Artikel 2 van 5

Interactieve Multi Colour Kerstverlichting 20m met 200 lamps -Slimme Kerstboomverlichting 20 Meter - RGB 16 Miljoen Kleuren

€ 49,95 € 24,95

Interactieve Multi Colour Kerstverlichting  20m met 200 lamps -Slimme Kerstboomverlichting 20 Meter RGB 16 Miljoen Kleuren

Multicolor kerstverlichting biedt gekleurde kerstlampjes in alle kleuren. De 200 led lampjes zitten verspreid op een doorzichtige snoer dat in totaal 20 meter lang is. 5 meter hiervan is aanloopsnoer voor het stopcontact. Tussen ieder lampje zit steeds 10 cm ruimte. Gebruik gekleurde kerstlampjes in en om het huis in bijvoorbeeld een kerstboom, struik of andere beplanting via een gratis app.

Deze flexibele Kerstboomverlichting is 10 meter lang en kan je vrijwel in elke vorm buigen.
Geschikt voor binnen en buiten gebruik.

Kies uit 16 miljoen kleuren voor het perfecte licht voor elke gelegenheid. Bepaal met de app eenvoudig de kleur en felheid van de verlichting. 

Aansluiten van de Slimme Kerstboomverlichting

Scan eenvoudig de QR code op de verlichting en download de gratis app Smart Life. Hiervoor is geen abonnement nodig.
Bedien je de slimme Kerstverlichting vanaf je smartphone op elk gewenst moment thuis, onderweg en vanuit uw vakantie. Via de gebruiksvriendelijke app schakel je de slimme Kerstverlichting aan- en uit, bepaal je kleur en lichtintensiteit en creëer je geautomatiseerde routines. Onze ibouoght versie werkt met een bluetooth 4.0 connectie ipv de gebruikelijke 2,4GHz wifi connectie die minder gebruikersvriendelijk is.

De verlichting wordt aangestuurd met een USB connector die aangesloten wordt op een basis stekker  (stekker niet inbegrepen)

De verlichting en bedrading is ip65 waterproof. De USB connector en bleutooth controller zijn dit niet (en moeten worden beschermd bij buitengebruik)

Voordelen van LED verlichting

Met LED verlichting van Ledtohave verbruikt u minder energie, zonder dat dit ten koste gaat van de lichtopbrengst. U bespaart direct door de duurzame LED chip. Deze heeft een lange levensduur en daarnaast is er geen sprake van een opwarmtijd. Er is altijd direct vol licht.

Deze prachtige verlichting is ideaal voor elk doeleinde. Je kunt deze kerstverlichting namelijk precies instellen zoals jij dat wilt door middel van een app. Je hebt keuze uit maar liefst 16.000.000 kleurencombinaties en 29 modes. Zittend vanuit de bank de kleur van bijvoorbeeld de kerstboom veranderen is geen enkel probleem! Je hebt bij deze verlichting geen batterijen nodig.

Deze variant heeft een lengte van 10 meter en de LED-lampjes zitten verdeeld op een doorzichtig snoer met een USB-aansluiting. Dit is ontzettend handig, want hierdoor kun je overal waar je wilt het snoer ophangen en aansluiten. Dit ontneemt je zorgen voor een stroom aansluiting. Je kunt er zelfs een powerbank op aansluiten.

Kleuren

Door middel van de app kun je allerlei kleuren combinaties maken. Bedenk een leuke kerstkleur en stel het in via de app. Maar liefst 16 miljoen kleuren beschikbaar door middel van de bekende kleuren combinaties RGB. Het is mogelijk om ook de kleuren te dimmen. Meer of minder licht is helemaal jouw eigen keuze!

Muziek

Deze slimme kerstverlichting is zo slim dat het kan synchroniseren met je muziek! Hoe leuk is het dat de kerstverlichting beweegt op jouw favoriete kerstmuziek. Dit allemaal is in te stellen in de app.

Groepen koppelen

Wanneer je meerdere stuks afneemt bij ons om je hele huis of kerstboom om te toveren, is het mogelijk om deze aan elkaar te koppelen door middel van de app. Je kan het apart instellen of alle verlichting hetzelfde laten branden. Let op dat het lichteffect met op de hoofdfoto alleen kan worden verkregen met meerdere groepen lampen.

Waterbestendig

Omdat de gebruikte materialen van het snoer tegen water kunnen is het perfect om ook buiten te hangen. Je kunt bijvoorbeeld de kerstboom binnen dezelfde kleur geven als de lampjes in je voortuin! Super leuk toch?

Let op! je kan verrast worden doordat het geheel in een klein doosje compact verpakt is!

 

© 2017 - 2024 iBought.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel