-50%

Artikel 1 van 1

Micro Drip bewatering irrigatie systeem - balkonberegeningssysteem

€ 39,95 € 19,95 (inclusief BTW)

Het Micro Drip watersysteem geeft gedoseerd water aan de planten tijdens je afwezigheid. Geen waterleiding of elektriciteit nodig. De  pomp is oplaadbaar en de accu gaat lang genoeg meer om een aantal weken je plantjes van water te voorzien. Voor plantenbakken en bloembakken, potplanten, Een irrigatiesysteem voor op het balkon of in huis, voor maximaal 8 planten, met waterpomp, ideaal voor als je op vakantie bent.

Geef je balkonplanten betrouwbaar en tijdbesparend water, met de Micro-Drip-Bewatering Balkon Set. De Micro-Drip-System Set is ideaal voor het water geven van tot wel 8 afzonderlijke potplanten of planten in bloembakken en potten met onderling verschillende hoogtes. Alle nodige onderdelen zijn inbegrepen in de gebruiksklare set en je installeert hem in slechts een paar eenvoudige stappen.  Zo zorg je goed voor je planten maar bespaar je toch water. Makkelijk en nauwkeurig bewateren, om water en tijd te besparen.

  • Intelligent waterbesparend systeem: druppelirrigatiesystemen met grondpennen kunnen tot wel 70% water besparen ten opzichte van conventionele sproeiers. Omdat de druppelaars het water langzaam aan de wortels van de planten afgeven, heb je meer controle over hoeveel water er gebruikt wordt, waardoor waterverspilling wordt voorkomen.

  • Bij balkonirrigatiesystemen verdampt er relatief weinig water omdat het rechtstreeks aan de bodem wordt afgegeven. Het feit dat het water niet in contact komt met fruit, bloemen en bladeren vermindert het risico van rot en schimmel.

  • Pas je eigen waterplan aan: de watertimer beschikt over 2 programma-instellingen: een uurmodus (1-12 uur) en een dagmodus (1-30 dagen) waarmee je tot 8 potplanten water kunt laten geven. Door de gebruiksvriendelijke bediening kun je je eigen bewateringsschema instellen en dat is inclusief het aantal keren per dag en de duur. Geniet van de vrijheid om je planten automatisch water te geven.

  • De pomp is USB oplaadbaar (snoer is inbegrepen)  Standaard usb stekker is niet meegeleverd.

  • Programma‘s worden opgeslagen: na het programmeren worden de instellingen automatisch opgeslagen in het interne geheugen. De door de gebruiker gedefinieerde programmering en instellingen blijven in het geheugen bewaard, zelfs als de stroomvoorziening wordt onderbroken. Het is niet nodig om bij elke oplaadsessie de watertimer opnieuw te programmeren.

  • U kunt zelf de grootte van het waterreservoir bepalen

Inhoud verpakking

  1. Pomp met ophangbeugel

  2. Aansluit slang

  3. 8 Irrigatieslangen met grondpennen

 

© 2017 - 2024 iBought.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel